Maritime kurs - Kunnskapen du trenger for å færdes på vannet

Seilkurs og ICC eksamen

Vi tilbyr praktisk opplæring i båt og seilkurs til alle, uansett tidligere erfaring. Når du har er klar, har du også muligheten til å ta ICC praktisk eksamen.

Fra kun 3 990,-

Båtførerprøven

For mange er båtførerprøven bare ett hinder på veien til opplevelser på sjøen. Sail On tenker annerledes, vi ønsker at kurset skal være en maritim opplevelse i seg selv.

Fra kun 1 490,-

Boat Driver's Licence in English

We offer the boating license course in English as a 1 day course combined with self study.

Only 2 490,-

Kurs Kalender

Et trygt sted å lære

Hos Sail On skal det være trygt å lære, uansett tidligere erfaring. For å bli trygg i båt trenger man veiledning, kurs og erfaring, om du er helt ny til båt eller allerede har mye erfaring, har vi kurs og opplegg som hjelper deg mot dine neste mål

For mange er båtførerprøven bare ett hinder på veien til opplevelser på sjøen. SailOn tenker annerledes, vi ønsker at kurset skal være en maritim opplevelse i seg selv. Båtførerprøven er som trafikalt grunnkurs til bil. Den skal gi deg det viktige teoretiske grunnlaget for å ferdes trygt på sjøen.

For å få nødvendig praksis og erfaring til å komme i gang er våre 2 dagers mannskaps-kurs og 5 dagers Kompetent Mannskap seilkurs lagt opp slik at det skal passe både for deg som ønsker å lære og seile, og for deg som  utgangspunktet kun er ute eter å kjøre motorbåt. På dette kurset lærer du om å føre båt for motor inn og ut av havn, fortøying, fall over bord øvelser, oppankring, enkel navigasjon, og alt du trenger for å komme i gang med seiling.

Våre viderekommende ICC Day Skipper seilkurs tar deg fra å være mannskap, til å kunne føre båt trygt, samt gi deg den nødvendige erfaringen som skal til for å bestå ICC eksamen.

ICC eksamen er en praktisk utsjekk, og er som oppkjøring til lappen på bil. Her skal du demonstrere at du kan være en trygg skipper i praksis, samt svare på en del muntlige spørsmål underveis. Dette er et tillegg til båtførerprøven og gir deg International Certificate of Competence (ICC), et internasjonalt båtførersertifikat for båt opp til 15 meter. Våre instruktører er godkjente eksaminatorer for ICC, og er underlagt Norsk Maritim Kveldskole (NMKS) sin godkjennelse hos Sjøfartsdirektoratet.

Vi kan også tilby privat praktisk opplæring i egen båt etter behov, og blir som private kjøretimer.

D5L Fritiskskipper er ett kurs vi tilbyr i samarbeid med NMKS.