Ta Båtførerprøven Hos Sail On

Båtførerprøven som Nettkurs

30-dagers fornøydgaranti på vårt nettkurs, eller pengene tilbake.

Vi har nå laget flere nye videoer til vårt alt-i-ett nettkurs så det er blitt enda bedre. Nettkurset dekker hele pensumet til båtførerprøven. Kurset kan du starte og stoppe når du vil, ta hvor du vil og i det tempoet som passer deg. Kurset er profesjonelt lagt opp, med 10 kapitler, minileksjoner, spørsmål og oppgaver.

Når du har tatt vårt alt-i-ett nettkurs er du klar for eksamen til båtførerprøven. Kjøper du kurs hos oss får du alltid oppføling og service. Som en del av vår service hjelper deg med å finne det beste stedet for deg å ta eksamen til båtførerprøven.

Pris kr 990,-

Båtførerprøven

Gavekort finner du her

Båtførerprøven hos Sail On!

For mange er båtførerprøven bare et hinder på veien til opplevelser på sjøen. Sail On tenker annerledes, vi ønsker at kurset skal være en maritim opplevelse i seg selv.

Uansett om du er fra Tønsberg, Sandefjord, Færder, Larvik, Horten, Holmestrand, Drammen, Oslo Porsgrunn, Skien, Kristiansand i sør, Stavanger, Bergen i vest, Trondheim, Bodø, Tromsø, eller Kirkenes i nord, eller hvor som helst i hele landet, så er våre kurs for deg.

Vi har laget et unikt alt-i-ett nettkurs du kan ta når du vil, fra hvor du vil, og i ditt eget tempo. Kurset dekker hele pensum og er for alle uansett erfaring.

Vi er førstevalget for deg som ønsker kvalitet i undervisning, individuell tilrettelegging og oppfølging – derfor har vi en svært høy beståttrate på våre kurs.

 

Vi holder kurs hos dere

Dersom du driver en båtforening, idrettsklubb, skole eller høyskole kommer vi gjerne til dere og holder kurs. Ta kontakt med oss på 94 00 21 01 eller post@sailon.no dersom dette er av interesse.

Kursdatoer for båtførerprøven og seilkurs 2023

 

Vårt alt-i-ett nettkurs koster kun 990,- kr. Men dersom du tar vårt 2 dagers seilkurs for nybegynnere får du nettkurset til båtførerprøven med helt gratis.

Dette tilbudet er spesielt tenkt på for deg som ønsker praktisk oplæring i båt sammen med teorien til båtførerprøven. På vårt seilkurs lærer du godt sjømannskap og praktisk manøvrering i havn, ankring, seiling, navigasjon og mye, mye mer. Alt dette på en ekte seilbåt, med 2 fulle dager på sjøen.

Sammen med vårt nettkurs til båtførerprøven vil du derfor ha et godt grunnlag for å starte din karriere som gryende båtfører.

Kanskje du tenker "seiling er ikke for meg" så hvorfor ta et seilkurs?  Seilbåt er faktisk et av de beste stedene å lære å håndtere båt, og du får et utbytte av kurset langt utover det å lære å seile. Prøv da vel!

Mer informasjon og påmelding om våre båtfører relaterte kurs her

Spesialkurs for skoler og foreninger.

Informasjon

Dette er spesielle kurs som er satt opp for skoler og foreninger, og du må ha tilknytning til disse for å melde deg på. Det vil si at de i praksis er lukket med mindre det står "åpent for allmennheten". Vårt "hybridkurs" er for deg som ønsker det beste fra nettkurs og det beste fra undervisning i klasserom. Ved påmelding får du tilgang til vårt alt-i-ett nettkurs + at du får en hel dag eller kveld med undervisning i klasserom. Dagen avlsluttes med båtførerprøven eksamen.

Meld deg på vårt hybridkurs:

Hva sier våre elever?

Hege

"Hei og takk for en meget hyggelig og lærerik helg. Må bare takke for god gjennomgang og pedagogisk fremføring av et ganske vanskelig materiale! Snakk om fornøyd jente, jeg skal uten tvil anbefale dere videre!" - Hege

Øyvind

"Jeg vil takke deg for et fantastisk kurs. Du er veldig flink og dyktig til å formidle et, for oss, tungt men viktig budskap. Vi satt pris på at det ble formidlet med stor tydelighet og i et passe langsomt tempo, så alle kunne få det med seg!" - Øyvind

Mer informasjon om Båtførerprøven

We also offer the Boating Licence (båtførerprøven) in English
Click the heading for more information about our boat driver's course in english.

Meld deg på nå!

Hva venter du på? Meld deg på båtførerprøven i dag!